ЧЕХІЯ. Духівник Фонду очолив святкування дня пам’яті священномученика Горазда (Павліка)

1 вересня 2018 року, на запрошення та з благословіння архієпископа Оломуцко-Брненського Симеона, духівник Фонду пам’яті Блаженнішого Митрополита Володимира митрополит Переяслав-Хмельницький і Вишневський Олександр очолив святкування пам’яті священномученика Горазда (Павліка), єпископа Чеського і Моравсько-Сілезького.

Духівник Фонду звершує паломництво святинями Криту

12 серпня 2018 року, у Неділю 11-ту по П’ятидесятниці, духівник фонду пам’яті Блаженнішого Митрополита Володимира митрополит Переяслав-Хмельницький і Вишневський Олександр на запрошення ігумена ставропігійної обителі «Гувернето» архімандрита Іринея звершив Божественну літургію в соборному храмі монастиря.

Духівник Фонду молився за святковою всенішною у Києво-Печерській Лаврі з нагоди 1030-річчя Хрещення Русі

27 липня 2018 року, напередодні дня пам’яті святого рівноапостольного князя Володимира та з нагоди святкування 1030-річчя Хрещення Київської Русі, на соборній площі Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври було відслужено всенічне бдіння.

Духівник Фонду здійснив паломництво до святинь Польщі

13 квітня 2018 року, у день свята ікони Божої Матері «Живоносне Джерело», духівник Фонду пам’яті Блаженнішого Митрополита Володимира митрополит Переяслав-Хмельницький і Вишневський Олександр відвідав Покровський жіночий монастир у селі Турковичі (Грубешівський повіт Люблінського воєводства).

ЗАКАРПАТТЯ. Духівник Фонду відвідав Покровський чоловічий монастир у Ракошино

27 січня 2018 року, у день пам’яті святої рівноапостольної Ніни, просвітительки Грузії, духівник Фонду пам’яті Блаженнішого Митрополита Володимира митрополит Переяслав-Хмельницький і Вишневський Олександр відвідав Свято-Покровський чоловічий монастир у селі Ракошино на Закарпатті.

ЛЬВІВЩИНА. Духівник Фонду звершив Літургію в храмі апостола Андрія Первозванного смт Східниця

22 жовтня 2017 року, у Неділю 20-ту після П’ятидесятниці та день пам’яті святих отців VII Вселенського Собору, з благословення архієпископа Львівського і Галицького Філарета, духівник Фонду пам’яті Блаженнішого Митрополита Володимира митрополит Переяслав-Хмельницький і Вишневський Олександр звершив Божественну літургію в храмі святого апостола Андрія Первозванного смт Східниця Дрогобицького району Львівської області.

БІЛОРУСЬ. Духівник Фонду звершив відправу у Пантелеімонівському храмі міста Гродно

10 жовтня 2017 року духівник Фонду пам’яті Блаженнішого Митрополита Володимира митрополит Переяслав-Хмельницький і Вишневський Олександр завітав до Мінської духовної семінарії, що у Жировичах.