Музей Митрополита Володимира відвідали першокурсники Київської православної богословської академії

Музей Блаженнішого Митрополита Володимира відвідали студенти-першокурсники Київської православної богословської академії

30 листопада до Спасо-Преображенського кафедрального собору Переяславсько-Вишневської єпархії та Музею Блаженнішого Митрополита Володимира прийшли студенти першого курсу Київської православної богословської академії.

Екскурсію по собору провів класний наставник курсу та клірик храму протоієрей Андрій Дудченко. Він розповів про історію будівництва собору, його архітектуру, мозаїки та святині. Ольга Заріцька розповіла вихованцям духовних шкіл про життєвий шлях Блаженнішого Митрополита Володимира та показала особливо цікаві експонати музею.

Духівник Фонду пам’яті Блаженнішого Митрополита Володимира митрополит Переяславський і Вишневський Олександр зустрів гостей у відтвореному робочому кабінеті Блаженнішого Владики. Майбутні священики отримали від владики Олександра у подарунок Служебники з текстом Божественної літургії свт. Іоана Златоуста українською мовою, видання Фонду пам’яті Блаженнішого Митрополита Володимира.

Під час подальшого спілкування за гарячим чаєм владика поділився спогадами про часи несення послуху при Блаженнішому, відповів на питання гостей.