Духівник Фонду прийняв делегацію офіцерів Державної спеціальної служби транспорту України

4 червня 2015 року духівник Фонду пам’яті Блаженнішого Митрополита Володимира митрополит Переяслав-Хмельницький і Вишневський Олександр прийняв делегацію офіцерів Державної спеціальної служби транспорту України на чолі з начальником управління по роботі з особовим складом полковником Віктором Жигуновим.

Військовослужбовці презентували книгу "Служба спеціального призначення", в якій розповідається про участь залізничних військ України в АТО. Окремий розділ книги присвячений багаторічній взаємодії даного військового підрозділу з Української Православною Церквою. Зокрема, є розділ про відвідування духовником Фонду митрополитом Олександром міст Слов'янська та Артемівська. Представлений фоторепортаж про звершення ним в цих двох містах Літургій.

У книзі також є матеріал про допомогу Фонду у відновленні школи №6 Слов'янська і про організацію паломництва її учнів до Києва та Львова.

До речі, військовослужбовці Держспецтрансслужби брали участь у зустрічі списку ікони вмч. Георгія Побідоносця, який духівник Фонду привіз з Афону в Преображенський собор на Теремках.

Владика-митрополит передав офіцерам останні збірки трудів Блаженнішого Митрополита Володимира та Євангелія українською мовою.

Офіцери подякували владиці за активну співпрацю зі Службою. А митрополит Олександр висловив готовність це співробітництво розширювати. На найближчий час заплановано ряд спільних заходів.

 

Духівник Фонду прийняв делегацію офіцерів Державної спеціальної  служби транспорту України

Духівник Фонду прийняв делегацію офіцерів Державної спеціальної  служби транспорту України. Вручення книги

Духівник Фонду прийняв делегацію офіцерів Державної спеціальної  служби транспорту України