Духівник Фонду підтримав проведення фестивалю творчості дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Повірити в себе»

 

Духівник Фонду підтримав проведення фестивалю творчості дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Повірити в себе»

 

17 грудня 2018 року в Колонній залі Київської міської державної адміністрації пройшов XXVII Київський міський фестиваль творчості дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Повіримо у себе». У цьогорічному фестивалі взяли участь майже тисяча обдарованих дітей та молоді з інвалідністю з десяти районів міста, які змагалися в 10 номінаціях.

Даний фестиваль допомогає сформувати правильну суспільну думку про людей з інвалідністю, без стереотипів «героїзму» та «жалю».  Метою фестивалю є виявлення та розвиток творчих здібностей дітей та молоді з інвалідністю, формування у громадськості неупередженого ставлення до таких людей.

Цього річ фестиваль пройшов за підтримки духівника Фонду пам’яті Блаженнішого Митрополита Володимира митрополита Олександра.

На заході Фонд представила Ольга Заріцька. Вона привітала учасників з прийдешніми зимовими святами та побажала, аби діти цінували Богом даний талант та примножували його, продовжуючи розвивати свої творчі вміння. Діти та молодь, які спробували свої сили у категорії «Прикладне мистецтво» отримали свої нагороди та пам’яті подарунки з рук представниці Фонду.

Програма фестивалю включала в себе проведення концертних програм напрямку «Сценічні жанри», виставки творчих робіт напрямку «Прикладне мистецтво», проведення заходів із захисту робіт напрямку «Сучасні технології», проведення авторської зустрічі – презентації робіт напрямку «Літературні роботи», форумів та творчих зустрічей учасників фестивалю та церемонії нагородження учасників та переможців Фестивалю. Фестивальні заходи відбувалися на різних адаптованих майданчиках міста Києва.