Керівництво Асоціації ветеранів АТО України подякувало духівнику Фонду за допомогу в організації духовно-гуманітарної місії на Схід


18-20 грудня 2016 року за допомоги Фонду пам’яті Блаженнішого Митрополита Володимира до передових позицій Збройних Сил України неподалік Донецького аеропорту було організовано духовно-гуманітарну місію.

Зокрема, 17 грудня митрополит Олександр передав представникам Асоціації ветеранів АТО України гуманітарну допомогу, зібрану, спільно, Фондом пам'яті Блаженнішого Митрополита Володимира, громадою Преображенського собору на Теремках і фондом Ігоря Лисова «Рідне місто моє». 19 грудня, в день пам’яті святителя Миколая Чудотворця, делегація від Фонду та Асоціації доставила першу частину гуманітарного вантажу до міста Дружківка Донецької області, де був відслужений молебень про мир в Україні - перед афонским списком ікони великомученика Георгія Побідоносця. Того ж дня гуманітарний вантаж було доставлено в міста Авдіївку, Опитне і Водяне Донецької області.

Голова Асоціації ветеранів АТО України Юрій Ломов надіслав духівнику Фонду та настоятелю собору митрополиту Переяслав-Хмельницькому і Вишневському Олександру листа, в якому, зокрема, від імені військовослужбовців подякував за патріотизм та молитви.

Керівництво Асоціації ветеранів АТО подякувало духівнику Фонду за допомогу в організації духовно-гуманітарної місії українським військовим на Сході України