Духівник Фонду зустрівся з головою Асоціації ветеранів АТО Укркаїни

Духівник Фонду мав зустріч із Ассоціацією ветеранів АТО Укркаїни16 листопада 2016 року голова Асоціації ветеранів АТО України Юрій Ломов відвідав Музей Блаженнішого Митрополита Володимира, де мав зустріч із духівником Фонду митрополитом Переяслав-Хмельницьким і Вишневським Олександром.

Головна тема зустрічі — надання духовної підтримки військовослужбовцям, які захищали та захищають територіальну цілісність України, на Сході.

Сторони домовилися про звершення молебню до Дня Збройних Сил України та поминальної панахиди за спочилими воїнами, 6 грудня в Спасо-Преображенському соборі, а також про подальші спільні заходи.

Владика презентував голові Ассоціації ветеранів книгу Олександра Андрущенка «Пам’ять про Блаженнішого Митрополита Володимира в зоні АТО», в якій розповідається про гуманітарні, духовно-просвітницькі, пастирські, місіонерські та благодійні заходи, проведені Фондом на Сході України під час війни.

Коментуючи подію, Юрій Ломов, зокрема, занначив, що вперше відкривши Духовний Заповіт Блаженноспочилого Митрополита Володимира, звернув увагу на слова, які надихають на нові починання: «Поклавши надію на Господа, будемо просити в Нього допомоги та щедрої милості вірити, що разом з нами за народ України та її Церкву молитви до Господа та Пресвятої Богородиці підносить і сонм всіх святих».