Колектив всеіспанської громадської організації «Українська патріотична асоціація «Воля»» подякував духівнику за духовну підтримку

 

Колектив всеіспанської громадської організації «Українська патріотична асоціація «Воля»» подякував духівнику за духовну підтримку під час візиту до Мадриду

Під час нещодавнього візиту до Королівства Іспаніі, духівник Фонду пам’яті Блаженнішого Митрополита Володимира митрополит Переяслав-Хмельницький і Вишневський Олександр зустрівся з представниками української діаспори: заробітчанами, освітянами, волонтерами, суспільно-політичними діячами, представниками українського консульства у Мадриді.

На початку зустрічі, митрополит Олександр зачитав доповідь, у якій докладно розповів про діяльність Фонду пам’яті спочилого Предстоятеля УПЦ, спрямовану на духовну підтримку українських військовослужбовців, про гуманітарну місію у зоні АТО, про благодійну допомогу мирним мешканцям Сходу України, пораненим військовим, які знаходяться в госпіталях тилу, а також соціальну підтримку вимушених переселенців.

Матеріали про всі ці заходи Фонду увійшли до книжки «Пам’ять про Блаженнішого Митрополита Володимира у зоні АТО», яка була презентована під час зустрічі.

З доповіддю також виступив голова Української патріотичної асоціації "Воля" Іван Вовк, який наголосив на тому, що представники української діаспори постійно надсилають гуманітарну допомогу на Схід України.

Дякуючи за духовну підтримку та спілкування, голова асоціації Іван Вовк надіслав митрополитові листа, у якому, зокрема, зазначив:

«Від імені колективу всеіспанської громадської організації «Українська патріотична асоціація «Воля»» щиро дякую Вам за отриману під час Вашого візиту до Королівства Іспанія духовну наснагу та, водночас, засвідчую вам свою повагу і висловлюю підтримку Вашої чіткої патріотичної позиції гідного духовного наставника православних українців - вірних УПЦМП.

Для нас - громадян України, що сьогодні проживають в Іспанії - було надзвичайно важливо почути із Ваших вуст достовірну інформацію про благодійну діяльність Фонду пам'яті Блаженнішого Митрополита Володимира та про допомогу, яку надає вказаний Фонд українським бійцям у зоні ведення бойових дій російсько-української війни».

 

 

 

 

 

Колектив всеіспанської громадської організації «Українська патріотична асоціація «Воля»» подякував духівнику за духовну підтримку під час візиту до Мадриду