Фонд видав книгу проповідей Блаженнішого Митрополита Володимира про Пасху, Вознесіння і П’ятидесятницю


До свята Воскресіння Христового Фонд пам’яті Блаженнішого Митрополита Володимира видав книгу проповідей Блаженнішого Владики “Христос – наша Пасха”. До книги увійшли великодні послання, проповіді і бесіди, виголошені у дні Святої Пасхи та в період від Пасхи до П’ятидесятниці, а також відповіді Предстоятеля на питання про Воскресіння Христове і пасхальне богослужіння.

Слова Митрополита Володимира є такими, що не втрачають актуальності, тому що “Воскресіння Христове – серце нашої віри”, – переконаний духівник Фонду митрополит Переяслав-Хмельницький і Вишневський Олександр, який зібрав і підготував до друку тексти цього видання.

“У наш непростий час, коли здається, що зло і гріх знову перемагають добро та світло, коли гріх підноситься, як щось законне і природне для людини, ствердімося вірою у Воскреслого Господа. Бо в самому Воскресінні – невичерпне джерело вічної радості, святої надії та сили нашого християнського життя” - так казав Владика Володимир.

Книгу можна придбати в книгарні Фонду, Музеї Блаженнішого Митрополита Володимира та у лавці Спасо-Преображенського собору на Теремках.

Нагадаємо, що нещодавно Фонд видав книгу проповідей і бесід Блаженнішого Митрополита Володимира про Великий піст.

 

Фонд видав книгу проповідей Блаженнішого Митрополита Володимира про Пасху, Вознесіння і П’ятидесятницю