Фонд співпрацюватиме з Волинською єпархією у соціальній сфері


13 грудня 2015 року, в день пам’яті апостола Андрія Первозданного, після Божественної літургії у Спасо-Преображенському соборі Києва, духівник Фонду пам'яті Блаженнішого Митрополита Володимира митрополит Переяслав-Хмельницкий і Вишневський Олександр поспілкувався з речником Волинської єпархії протоієреєм Валентином Марчуком.

У ході спілкування були досягнуті домовленості у спільній роботі над соціальними проектами Волинської єпархії та Фонду пам'яті Блаженнішого Митрополита Володимира.

Було обговорено питання тристоронньої співпраці між Волинською єпархією, Фондом імені Блаженнішого Митрополита Володимира, а також Музеєм волинської ікони. Адже Музей волинської ікони — єдиний в Україні, який володіє безцінною колекцією церковних нагород, яку подарував Предстоятель Української Православної Церкви Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Володимир.

Також щороку до чудотворної Холмської ікони Божої Матері, яка зберігається у Музеї волинської ікони проводяться Хресні ходи і перед цим святим образом служать акафісти та молебні.

 

Фонд співпрацюватиме з Волинською єпархією та Музеєм волинської ікони.

Фонд співпрацюватиме з Волинською єпархією та Музеєм волинської ікони.